על המסעדה
מסעדת ג'ובאני משלבת בין המטבח האיטלקי למטבח הערבי-גלילי. את המסעדה הקימו האחים פאדי ומרוואן סמעאן, שנולדו וגדלו באיטליה ולמדו את סודות הבמטבח מאימם שהייתה נוהגת לבשל את האוכל המסורתי. התפריט מציע מגוון רחב של מנות פסטה ופיצות לצד פוקצ'ות מיוחדות וגם נותן מענה עם מנות טבעוניות וללא גלוטן.
טבלת המבקרים
בחרנו לפתוח בארנצ'יני פריקי וזאת הייתה החלטה מעולה, כי מדובר באחת המנות היותר כייפיות שאפשר למצוא היום בעיר. התיאור עצמו מדויק להפליא. זה אכן כדורי פריקי, ממולאים בגבינה ומטוגנים. רק שהתיאור לא מצליח להעביר את הקראנץ' המושלם של המנה ואת האופן שבו היא מתפוצצת לך בפה. או איך רוטב העגבניות והשמנת החמוצה עוטף את הכדורים במין נחמה רכה והופך את הכל לביס שמשכיח ממך את הצרות.