על המסעדה

בלב עמק חפר, בגינה הירוקה של קיבוץ העוגן, שוכנת גרציא – המסעדה של הטבחית מיכל גרציאני, תושבת הקיבוץ, הידועה באזור בגין חדוות האירוח שלה. התפריט רחב וכולל מנות בשר, עוף, דגים, פירות ים, וכן מנות צמחוניות, טבעוניות וארוחות בוקר נדיבות.

טלפון: 09-8943942
כתובת: , קיבוץ העוגן
שעות פתיחה:
יום ראשון 16:00-08:00
יום שני 23:00-08:00
יום שלישי 23:00-08:00
יום רביעי 23:00-08:00
יום חמישי 23:00-08:00
יום שישי 15:00-08:00
שבת
בשבת - פתוח לאירועים פרטיים בלבד במשך כל היום. ניתן להזמין מראש בטלפון