דון קמילו / גולדה

יפת 36, יפו
הזמינו שולחן
דו קמילו. צילום: דן פרץ
דו קמילו. צילום: דן פרץ
על המסעדה

תחום הקולינריה במלון The Jaffa החדש של רשת מאריוט ביפו העתיקה נמסר לחברת מסעדנות ואירוח מניו יורק, שפתחה בו מסעדה איטלקית־אמריקאית ודליקטסן יהודי־אמריקאי. במסעדת דון קמילו מכין שף רועי ענתבי (ברטי) מנות כמו טרטר כבש, עוף צלוי ברוטב פטריות וחצילים ועוד. על הקינוחים חתומה שף קונדיטורית טל הניג (מול ים), שעוגת הגבינה־תפוזים שלה היא המנה המצטיינת בתפריט. גולדה - דלי ניו יורקי - פתוח גם לארוחות צהריים קלות. מומלצים בחום: כריך טריפל דקר (Decker) וקינוחים כמו פאי ליים ומילקשייק.

טלפון: 03-7785660
כתובת: יפת 36, יפו
שעות פתיחה:
יום ראשון דון קמילו 00:00-18:00, גולדה 23:00-11:00
יום שני דון קמילו 00:00-18:00, גולדה 23:00-11:00
יום שלישי דון קמילו 00:00-18:00, גולדה 23:00-11:00
יום רביעי דון קמילו 00:00-18:00, גולדה 23:00-11:00
יום חמישי דון קמילו 00:00-18:00, גולדה 23:00-11:00
יום שישי דון קמילו 00:00-18:00, גולדה 23:00-11:00
שבת דון קמילו 00:00-18:00, גולדה 23:00-11:00
נגישות לנכים: כן
טבלת המבקרים

קולינרית, דון קמילו של סוף חורף-תחילת אביב 2019 איננה מתיימרת לתחכום ומידת היצירתיות נמסכת בה בעדינות רבה, כמעט חיישנות, אבל טעים בה מאד-מאד. מי שהכיר ואהב את היד הבוטחת של השף ענתבי בברטי בשעתו, יקבל כאן מהאיכויות הללו לרוב, רק עם מקדם יצירתיות צנוע יותר הנגזר מכך שמדובר במסעדה במלון ולא במסעדת שף עצמאית