
Depi. צילום: נועם פריסמן
על המסעדה
בחלל שאכלס בעבר סניף דואר ברחוב דה־פיג'וטו בדרום תל אביב, נפתח Depi, בר־מסעדה. על המטבח מנצח שף משה דביר, שבעבר ניהל את המטבח של החלוצים 3 בתל אביב ועבד במסעדות הירושלמיות מחניודה ומונא. במקום הוא בנה תפריט המשלב בין השראות מבית ילדותו לבישול אירופי. אפשר למצוא בו מנות כמו טרטר ירושלמי של דג נא בבצק פילו, סיגר ים במילוי בשר סרטנים ושרימפס, או טורטליני ריקוטה פלפל שחור עם אפונה, מרווה ובייקון. לכל אלה מתלווים תפריט קוקטיילים מושקע והמון יין.