הוטל דה ויל

דיזנגוף 230, תל אביב
הזמינו שולחן
הוטל דה ויל. צילום: אנטולי מיכאלו
הוטל דה ויל. צילום: אנטולי מיכאלו
הזמינו שולחן
על המסעדה

מסעדה בבעלותם של שף יוגב ירוס והמיקסולוג אריאל לייזגולד. משלבת בין אווירת ביסטרו שכונתי חף ממניירות לגסטרו בר, עם מנות מצרפת, איטליה והים התיכון. בין המנות הבולטות קרואסון שקדי עגל, מוס כבדי ברווז וקרם ברולה קמומיל ופטל.

טלפון: 03-9746999
כתובת: דיזנגוף 230, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 12:00-מאוחר
יום שני 12:00-מאוחר
יום שלישי 12:00-מאוחר
יום רביעי 12:00-מאוחר
יום חמישי 12:00-מאוחר
יום שישי 09:00-מאוחר
שבת 09:00-מאוחר
ארוחות עסקיות: א'-ה' 17:00-12:00 תפריט בראנץ': ו'-ש' 17:00-09:00
נגישות לנכים: חלקית
טבלת המבקרים

מוס שוקולד איכותי (גם אם מתוק מדי) ומילפיי יצירתי חתמו ארוחה שניכר לכל אורכה שילוב בין אהבת המטבח הצרפתי הקלאסי, חוסר רתיעה מאתגרים ומיומנות של ממש במטבח.

אספרגוס סיני הוא שורש של זן חסה, שטעמו אמור להזכיר טעם של אספרגוס... ב'הוטל דה ויל' מתקינים משורש הלא שכיח הזה את אחת המנות הטבעוניות הטובות בתל אביב (בכלל, המקום הוא גן עדן לטבעונים).

המבורגר בתוספת גרוייר, היה טוב מסוגו. עשוי מדיום, עם עלי רוקט (ירוקים, לא צהובים ולא רקובים), מוגש עם צ׳יפס חם (לאור ניסיון העבר, זהו הישג שאין לזלזל בו)... ההמבורגר היה טוב, וזה כבר טוב.