המטבח של רמה

המטבח של רמה. צילום: יעל אילן
המטבח של רמה. צילום: יעל אילן
על המסעדה

הרבה לפני שכולם ידעו לומר "פארם טו טייבל", מסעדת המטבח של רמה בנטף יישמה את עקרונות התפיסה הזאת הלכה למעשה - תפריט המבוסס על תוצרת מקומית בלבד. לצדה של רמה עומד במטבח שף טל ברדוגו. הארוחה בנויה על עקרון השיתוף, כשאפשר לבחור רק את המנה העיקרית.

טלפון: 02-5700954
כתובת: , נטף (נטף, ד.נ. הרי יהודה 90804 )
שעות פתיחה:
יום ראשון
יום שני
יום שלישי
יום רביעי
יום חמישי 15:00-10:00, 17:30 - עד אחרון הלקוחות
יום שישי 11:30-09:30, 15:00-12:30, 17:30 - עד אחרון הלקוחות
שבת 11:30-09:30, 16:00-12:30
ימי חמישי: בראנץ' וצהריים 15:00-10:00 וארוחת ערב מ-17:30. ימי שישי: בראנץ' 11:30-09:30, צהריים מ-15:00-12:30 וארוחת ערב מ-17:30. ימי שבת: בראנץ' 11:30-09:30 (טעימות עד 11:00), צהריים 16:00-12:30, ערב 21:00-18:30. אירועים פרטיים וקבוצות אנחנו מארחים במהלך כל ימות השבוע.
טבלת המבקרים

קצת שיוף, יותר מחשבה ושימוש דומיננטי יותר בטאבון ובמאפים, יהפכו את המסעדה לאתר קולינרי ששווה להגיע אליו במיוחד, גם מחוץ לעונת תיירות הפנים.

משמח ומרגש שהמטבח של רמה, מוסד מוערך ואהוב במסעדנות הישראלית, נפתח מחדש. אי אפשר שלא להתפעל מהחתירה החד משמעית שם לאיכויות, כמו גם מחומרי הגלם, שלא מתפשרים בהם במאום. המגדלים והספקים מגיעים רובם ככולם מהרי ירושלים וזה גם הדגש הברור בתפריט היינות. כמו בעבר, האוכל איננו חותר ליצירתיות אבל עשוי היטב ורוב הזמן טעים מאד מאד. זהו סלואו פוד במובן העמוק והיפה, אבל גם בפרשנות הגורפת.