על המסעדה
בעיר שמשתנה ללא הפסקה ורודפת כל הזמן אחרי הטרנד הבא, אין הרבה מקום למוסדות. אחד כזה, הוא המנזר שמאז 1992 מספק יציבות מנחמת שהוא כאן בשביל להשאר. המקום פועל ללא הפסקה, כל יום כל היום. האוכל במנזר מושחת ונהנתני, בדיוק כמו שאוכל שמלווה אלכוהול אמור להיות.
טבלת המבקרים
התחלנו עם כבד קצוץ, קלאסיקה מקומית, ומנה שמסמנת את העיקרון המוביל כאן: נהנתנות. ליותר מדי מנות כבד קצוץ היום יש נטייה לאנינות ולמינימליסטיות. לא במנזר, ובצדק. אם אתם בקטע בריאותי, תזמינו סלט. כבד קצוץ צריך לצאת ככה: שמנוני, חזירי, עתיר חמאה וכולסטרול. ולא פחות חשוב: בטמפרטורה אידאלית: לא חם מדי (ויש עכשיו גם קטע כזה, מי רוצה כבד קצוץ חם?), לא קר מדי (את זה אתם מכירים).