מסעדה
המקדש
הפסגות 9, פתח תקווה
על המסעדה
מסעדת בשרים כשרה בסגנון ניו אורלינס ובניצוחו של שף לירן בלו (טצה דורו, קורדיליה ואמיליה לשעבר). בתפריט ניתן למצוא מנות בשר הנעשות בטכניקות בישול מגוונות - שילוב בין שיטות קלאסיות ומתקדמות - כמו סו ויד (בישול בוואקום), עישון בשרים ובישול מולקולרי.
טבלת המבקרים
חזה הטלה היה נהדר. הוא הזכיר לי את המטפונה של הבדואים – אותו מאכל שקוברים מתחת לאדמה ומבשלים בטמפרטורה נמוכה והוא סופג את טעמי המדורה שצולה אותו לאיטו. החזה עושן בעצי דובדבן וברנדי, הוא היה עסיסי ושומני, העישון היה לא בוטה מדי. את רוטב הברביקיו שהוגש איתו כבר היללתי בפסקאות הקודמות. נעשה כאן שילוב יפה בין הטלה ששולח אותך למזרח התיכון והברביקיו ששולח אותך למערב הפרוע. מנה באמת מצטיינת.