על המסעדה
אחרי 20 שנה עם קימל שלו פתח השף שאול בן אדרת את מסעדת התרנגול הכחול, ובכך למעשה, במודע או שלא, המציא את עצמו מחדש. בתפריט מנות טובות מאוד כמו ביסק של ים עם שני חסילונים, פרחי זוקיני מטוגנים ממולאים בקרם ארטישוק וצלעות טלה על פולנטה. אין ספק שהמסעדה של בן אדרת משחקת במגרש של הגדולים, גם מבחינת האווירה המדהימה במקום, שעליה אמונה, בין השאר, רעייתו אורית, שניחנה בכישורי אירוח מופתיים. בשבתות מוגש בראנצ' הכולל צלחות קטנות עם נקניקים, אנטיפסטי, קציצות כרישה ועוד.