התרנגול הכחול

נסים אלוני 10, תל אביב יפו
  • התרנגול הכחול. צילום: איליה מלניקוב
    התרנגול הכחול. צילום: איליה מלניקוב
  • התרנגול הכחול. צילום: ירון ברנר
    התרנגול הכחול. צילום: ירון ברנר
על המסעדה

אחרי 20 שנה עם קימל שלו פתח השף שאול בן אדרת את מסעדת התרנגול הכחול, ובכך למעשה, במודע או שלא, המציא את עצמו מחדש. בתפריט מנות טובות מאוד כמו ביסק של ים עם שני חסילונים, פרחי זוקיני מטוגנים ממולאים בקרם ארטישוק וצלעות טלה על פולנטה. אין ספק שהמסעדה של בן אדרת משחקת במגרש של הגדולים, גם מבחינת האווירה המדהימה במקום, שעליה אמונה, בין השאר, רעייתו אורית, שניחנה בכישורי אירוח מופתיים. בשבתות מוגש בראנצ' הכולל צלחות קטנות עם נקניקים, אנטיפסטי, קציצות כרישה ועוד.

טלפון: 03-5443349
כתובת: נסים אלוני 10, תל אביב יפו
שעות פתיחה:
יום ראשון 24:00-12:00
יום שני 24:00-12:00
יום שלישי 24:00-12:00
יום רביעי 24:00-12:00
יום חמישי 24:00-12:00
יום שישי 24:00-12:00
שבת 24:00-12:00
נגישות לנכים: לא
טבלת המבקרים

זה לא מטבח עילי, לא תיפלו משום מנה, אבל בתרנגול הכחול מגישים עסקית הוגנת, הפונה גם למי שאינו מספיק נזיל עבור השקעה נדל״נית מניבה