מסעדה
ויטרינה
אבן גבירול 36, תל אביב

ויטרינה. צילום: אנטולי מיכאלו
על המסעדה
מה שהתחיל כמזללת נקניקיות גורמה הפך במהרה למקום שמספק את אחד ההמבורגרים האהובים ביותר בתל אביב. הוא זוכה לאהדת הקהל בזכות שחיטה של כמה פרות קדושות: ראשית, את חבילת החסה־עגבנייה־בצל־מיונז מחליפים עלי ארוגולה, בצל מקורמל ורוטב איולי. שנית, הוא מגיע חצוי לשניים. שלישית, התוספות הן חלק אינטגרלי מהמנה: גבינות רוקפור ואמנטל נמסות על כל הטוב הזה. לצדו, יש תוספת צ'יפס בטטה תפוחי אדמה פריכים עם זסט לימון.