על המסעדה
מסעדת השף של ירון שלו בולטת בסצנת מסעדות היוקרה התל אביבית שהולכת ומצטמצמת. כל ארוחה כאן היא חגיגה של חומרי גלם משובחים - מקומיים ומיובאים.
טבלת המבקרים
הזמנו מתפריט הספיישל סשימי טונה אינטיאס ושכשהמנה הגיעה היה קשה לנו למחוק את החיוך מהפנים. כמו כל דבר בטוטו גם הסשימי היה יפה בצורה מוגזמת. פיסות הדג ישבו במתקן מיוחד, עלים פזורו מסביב באופן שנראה רנדומלי אבל ברור שתוכנן לקפידה מראש, ובקרח גם היו תקועים צ'ופסטיקס כמו תרנים שמשקיפים מלעלה. וכמה שזה היה יפה, זה היה אפילו עוד טעים. הדגים היו בשיאם. טריים, נעימים, חתוכים באופן מושלם. הרטבים שהוגשו איתם, בעיקר הרוטב התאילנדי מבוסס הבזליקום, שנראה מפחיד אבל התגלה כחתלתול רך ונעים, היו מעולים