
אסף גרניט (צילום: יח"צ)
על המסעדה
מסעדת השף הכשרה של אסף גרניט וקבוצת מחניודה, הממוקמת במלון גלי כנרת המחודש בטבריה. על תפעול המקום אמון גרניט לצד השפים אליעד דנון ("משחקי השף") ודן יושע (השף בפועל של מסעדת שבור בפריז, שזכתה השנה בכוכב מישלן). לקראת פתיחתה ביצעו גרניט וצוותו מחקר מעמיק על ההיסטוריה והתרבות של האוכל הטברייני, מה שבא לידי ביטוי בתפריט עם השפעות ירושלמיות ובינלאומיות. בין המנות: סרדין כנרת עם סלט טורקי, קרעי לחם מחמצת, איולי לימון כבוש ושמן שמיר או נתח טומהוק מחוות בקר גלילית עם מקלובה, חסה הידרופונית, זעתר גלילי, לימונים וצ'ילי ירוק.