לונא. צילום: מתוך עמוד האינסטגרם
לונא. צילום: מתוך עמוד האינסטגרם
על המסעדה

ביסטרו מודרני שלמרות מיקומו במרכז קניות מצליח להיות שילוב מוצלח בין אוכל ערבי מקומי לאוכל אירופאי עם אוכל מקורי ומעניין

טלפון: 04-8888626
כתובת: קניון ביג פאשן , נצרת
שעות פתיחה:
יום ראשון 00:00-11:30
יום שני 00:00-11:30
יום שלישי 00:00-11:30
יום רביעי 00:00-11:30
יום חמישי 00:00-11:30
יום שישי 00:00-11:30
שבת 00:00-11:30
על המסעדה

המסעדה שהקימה לונא זרייק משקפת את בעליה - אישה מודרנית ופמיניסטית שמכבדת את המסורת אך לא משועבדת לה. כמזטים לפתיחה מוגשים כדורי פלאפל על בסיס פול, שישברק ביוגורט חם, עלי גפן, סלטים ומנות עשבי בר. במנות העיקריות אפשר למצוא סיידיה - תבשיל דגים מסורתי, ומעשוקה - כדורי בשר מתובלים בפיסטוק, תמרים ומי ורדים.

טלפון: 04-8888626
כתובת: , נצרת (קניון ביג פאשן, נצרת)
שעות פתיחה:
יום ראשון 23:00-12:00
יום שני 23:00-12:00
יום שלישי 23:00-12:00
יום רביעי 23:00-12:00
יום חמישי 23:00-12:00
יום שישי 23:00-12:00
שבת 23:00-12:00
טבלת המבקרים

היה לנו טעים מאד בלונא. האוכל חסר יומרות אבל עשוי בהקפדה רבה, את הקניון שלמטה שכחנו שניות אחרי שהתמקמנו והשירות היה מצוין. מעבר לעובדה שמדובר במסעדה שמגישה אוכל ערבי טוב וראוי באווירה נכונה, לונא הוא מיזם מהסוג עליו צריך לברך. כמה נשים ערביות ישראליות אתם מכירים שמובילות - גסטרונומית וניהולית -מסעדה גדולה? במטבח בלונא עובדות נשים נצרתיות האמונות על בישול מסורתי, שאינן טבחיות במקצוען. מגע ידן ניכר, וגם זה מבורך.