מיאזאקי

ראול ולנברג 20, תל אביב
ספייסי מיסו ראמן במיאזאקי. צילום: איליה מלניקוב
ספייסי מיסו ראמן במיאזאקי. צילום: איליה מלניקוב
על המסעדה

מזללת הראמן של שף יובל בן נריה (טאיזו, יא-פאן) בשוק צפון. חוץ מכמה סוגים של מרקי ראמן בשריים וצמחוניים אפשר לאכול שם שם המבורגרים בנוסח יפני, כולל המבורגר על אטריות ראמן ללא מרק.

טלפון: 03-8009999
כתובת: ראול ולנברג 20, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 22:00-11:00
יום שני 22:00-11:00
יום שלישי 22:00-11:00
יום רביעי 22:00-11:00
יום חמישי 22:00-11:00
יום שישי 16:00-11:00
שבת סגור

מיאזאקי

ראול ולנברג 20, תל אביב
האיכויות של "טאיזו" בגרסת הרחוב היפנית: "מיאזאקי" של השף יובל בן נריה
האיכויות של "טאיזו" בגרסת הרחוב היפנית: "מיאזאקי" של השף יובל בן נריה
על המסעדה

השף יובל בן נריה מביא את האלגנטיות של האיזקיה היפנית לשוק הצפון. תנור עם גחלי עץ אלון מספק פה את הקרייב הישראלי לעל האש בדמות שיפודי יקטורי של דג, פרגית או פטריות וטופו שזוכה לרוטב עשיר. מרק ראמן, מרק מיסו ואטריות ללא מרק די סוגרים תפריט ממוקד, פלוס קצת מנות ראשונות וכמובן קינוחים שיוזו מככב בהם.

טלפון: 03-8009999
כתובת: ראול ולנברג 20, תל אביב (שוק צפון)
שעות פתיחה:
יום ראשון 22:00-11:00
יום שני 22:00-11:00
יום שלישי 22:00-11:00
יום רביעי 22:00-11:00
יום חמישי 22:00-11:00
יום שישי 16:00-11:00
שבת
טבלת המבקרים

בן נריה לוקח אוכל יפני, מגיש אותו בישראל ועושה מהתערובת הזו משהו מקורי וחדשני שאין לו אח ורע. לא לעתים קרובות זה קורה במסעדות שלנו. לא לעתים קרובות זה בכלל קורה איפשהו. ולכן, בזכות השילוב החכם הזה בין אסתטיקה יפנית למטבח ישראלי, בזכות הבלתי אפשרי, "מיאזאקי" היא כבר עכשיו אחת מתריסר המסעדות הטובות בישראל.