מיאזאקי
מזללת הראמן של שף יובל בן נריה (טאיזו) בשרונה מרקט. חוץ מכמה סוגים של מרקי ראמן בשריים וצמחוניים אפשר לאכול שם שם המבורגרים בנוסח יפני, כולל המבורגר על אטריות ראמן ללא מרק.
מזללת הראמן של שף יובל בן נריה (טאיזו) בשרונה מרקט. חוץ מכמה סוגים של מרקי ראמן בשריים וצמחוניים אפשר לאכול שם שם המבורגרים בנוסח יפני, כולל המבורגר על אטריות ראמן ללא מרק.
השף יובל בן נריה מביא את האלגנטיות של האיזקיה היפנית לשוק הצפון. תנור עם גחלי עץ אלון מספק פה את הקרייב הישראלי לעל האש בדמות שיפודי יקטורי של דג, פרגית או פטריות וטופו שזוכה לרוטב עשיר. מרק ראמן, מרק מיסו ואטריות ללא מרק די סוגרים תפריט ממוקד, פלוס קצת מנות ראשונות וכמובן קינוחים שיוזו מככב בהם.
בן נריה לוקח אוכל יפני, מגיש אותו בישראל ועושה מהתערובת הזו משהו מקורי וחדשני שאין לו אח ורע. לא לעתים קרובות זה קורה במסעדות שלנו. לא לעתים קרובות זה בכלל קורה איפשהו. ולכן, בזכות השילוב החכם הזה בין אסתטיקה יפנית למטבח ישראלי, בזכות הבלתי אפשרי, "מיאזאקי" היא כבר עכשיו אחת מתריסר המסעדות הטובות בישראל.