על המסעדה
מסעדה בשרית כשרה בנמל תל אביב. בתפריט תמצאו ראשונות כמו סינטה צרובה עם קרם חציל שחור וטורטליני בטטה וסשימי דג ים עם רוטב מידורי סאוור, אבטיח וצ'ילי אדום. בעיקריות תמצאו בין השאר אנטרקוט 300 גר' עם פירה, שום קונפי וצ'ימיצ'ורי ונתח קצבים עם פירה, בצל חרוך ועגבנייה שרופה.
טבלת המבקרים
הטרטר היה פשוט נפלא. עשיר, משולב בהמון פרוסות שקדים פריכות שבאורך פלא לא גנבו את ההצגה. המון זיתים והמון תחושה פשוטה ונעימה של בקר איכותי ונפלא בחיך. גם קרם החציל השחור, מעבר להיותו נקודה יפה ופראית משהו על הצלחת, נתן תוספת מעושנת לטעמים. אפשר לומר שמדובר בטרטר הבשרי הטוב ביותר שטעמתי כבר כמה שנים, וזה עוד למרות ההגשה. דוז פואה.