מיט קיטשן

יגאל אלון 65, תל אביב
הזמינו שולחן
מיט קיטצ'ן. צילום: אנטולי מיכאלו
מיט קיטצ'ן. צילום: אנטולי מיכאלו
על המסעדה

מה לשני שפים משופשפים (מסה, שולחן) ולמסעדת שף בשרית כשרה - ועוד בתל אביב? תשאלו את אלעד לוי ונדב נצר, שמשיקים את מיט קיטשן. בתפריט תמצאו ראשונות כמו סינטה צרובה עם קרם חציל שחור וטורטליני בטטה וסשימי דג ים עם רוטב מידורי סאוור, אבטיח וצ'ילי אדום. בעיקריות תמצאו בין השאר אנטרקוט 300 גר' עם פירה, שום קונפי וצ'ימיצ'ורי ונתח קצבים עם פירה, בצל חרוך ועגבנייה שרופה.

טלפון: 03-5364755
כתובת: יגאל אלון 65, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 24:00-12:00
יום שני 24:00-12:00
יום שלישי 24:00-12:00
יום רביעי 24:00-12:00
יום חמישי 01:00-12:00
יום שישי 17:00-12:00 (אירועים בלבד)
שבת שעה אחרי צאת השבת - 01:00
ארוחות עסקיות בימים ראשון-חמישי בשעה 17:00-12:00
טבלת המבקרים

הטרטר היה פשוט נפלא. עשיר, משולב בהמון פרוסות שקדים פריכות שבאורך פלא לא גנבו את ההצגה. המון זיתים והמון תחושה פשוטה ונעימה של בקר איכותי ונפלא בחיך. גם קרם החציל השחור, מעבר להיותו נקודה יפה ופראית משהו על הצלחת, נתן תוספת מעושנת לטעמים. אפשר לומר שמדובר בטרטר הבשרי הטוב ביותר שטעמתי כבר כמה שנים, וזה עוד למרות ההגשה. דוז פואה.