על המסעדה
מסעדת מיתוס לוקחת חלק בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן בתפריט יינות מיוחד. מסעדת מיתוס, מסעדת בשרים כשרה. מיתוס הוקמה על ידי השף והבעלים קובי עבד מתוך רצון להעניק פיתרון קולינארי למגזר שומרי הכשרות.
טבלת המבקרים
הטרטר היה בלי ספק המנה המוצלחת של הארוחה. הבשר עצמו היה מצוין והוא הוגש עם קרם בלסמי, קונפי שום, איולי והמספר הנוסף – ביצה עלומה. זה סתם תיאור טכני. אחרי ששוברים את הביצה והיא נשפכת על הכל קורה סוג של קסם. כל הבלאגן הזה מתחבר לאיזה רוטב נעים שעוטף את הבשר לריקוד מושחת של טעם ומרקם שברור לך שמי שחשב עליו ידע בדיוק מה הוא עושה.