ניהון נו־בה

הרקון 2, הוד השרון
ניהון נו-בה. צילום: אנטולי מיכאלו
ניהון נו-בה. צילום: אנטולי מיכאלו
על המסעדה

קינוח הנעל המפורסם העלה לכותרות את חיבתו של שף שגב משה ליפן. בר־מסעדה חדש בבעלותו בהוד השרון מרענן את גבולות החוויה: גוף מתכת מפוסל תלוי באוויר, מוזיקה אלקטרונית עדכנית וקרח יבש שהברמנים מפזרים למען השואו. התפריט מחולק למנות פתיחה, סושי דגים וצמחוני ומנות חמות - הכל באינטרפרטציה אישית ובפרזנטציות יוצאות דופן. מומלץ: ביג בייטס - קונכיות מאורז תפוח מטוגן במילוי דג, מנגו, בטטה ואבוקדו; ורול טונה ליים שמוגש על גוש אבן. גם הקוקטיילים מכוונים ליפן. רובם מתוקים, למעט ג'ין טוניק מקורי עם כוסברה וצ'ילי המוגש על קרח.

טלפון: 077--414-2025
כתובת: הרקון 2, הוד השרון
שעות פתיחה:
יום ראשון 23:00-19:00
יום שני 23:00-19:00
יום שלישי 23:00-19:00
יום רביעי 23:00-19:00
יום חמישי 00:00-18:00
יום שישי 00:00-18:00
שבת 00:00-18:00