מסעדה
ניהון נו־בה
הרקון 2, הוד השרון
על המסעדה
קינוח הנעל המפורסם העלה לכותרות את חיבתו של שף שגב משה ליפן. בר־מסעדה חדש בבעלותו בהוד השרון מרענן את גבולות החוויה: גוף מתכת מפוסל תלוי באוויר, מוזיקה אלקטרונית עדכנית וקרח יבש שהברמנים מפזרים למען השואו. התפריט מחולק למנות פתיחה, סושי דגים וצמחוני ומנות חמות - הכל באינטרפרטציה אישית ובפרזנטציות יוצאות דופן. מומלץ: ביג בייטס - קונכיות מאורז תפוח מטוגן במילוי דג, מנגו, בטטה ואבוקדו; ורול טונה ליים שמוגש על גוש אבן. גם הקוקטיילים מכוונים ליפן. רובם מתוקים, למעט ג'ין טוניק מקורי עם כוסברה וצ'ילי המוגש על קרח.