מסעדה
ניהון נו-בה הכשרה NIHON NU-BA
תוצרת הארץ 3, פתח תקווה
על המסעדה
המסעדה היפנית הכשרה של השף שגב משה היא אחות לניהון נו־בה שבהוד השרון. העבודה על המסעדה נמשכה כארבע שנים והיא חלק ממתחם בשם "Segev House", הכולל גם חלל לאירועי בוטיק. תפריט המסעדה מציע מנות חמות וקרות וסושי מסוגים שונים. בין המנות: סושי רול של סלמון צלוי באש גלויה עם אבוקדו, מלפפון, נורי ופונזו; פרגיות צלויות מונחות על רייס קייק, עלים ירוקים, קארי, מלפפונים ושומשום; או טרטר דג נא ועלים מרעננים מתובלים בוויניגרט ליים, המוגשים על עלי וונטון. גם הדרינקים הם באווירה יפנית וכוללים סוגי סאקה שונים, ויסקי יפני וקוקטיילים על בסיס ליקר מאצ'ה ויוזו.