ניטן תאי. צילום: שחר רועי
ניטן תאי. צילום: שחר רועי
על המסעדה

מה שהחל כהרפתקה מבולבלת ומביכה, של מסעדה עם צלחות זהב ומלצריות הרוחצות את ידי האורחים, התייצב והשתפר כשהובא למקום שף שחף שבתאי המוכשר. שבתאי הפיח חיים בתפריט, הכניס חומרי גלם מיוחדים ויצר מנות אסתטיות ומעניינות להפליא. במקום פועלת גם קונדיטוריית BackDoor, המבוססת על מאפים צרפתיים בתיבול חומרי גלם אסיאתיים, כמו למון גראס, קפיר ליים, צ'ילי וג'ינג'ר.

טלפון: 03-5600555
כתובת: הארבעה 21, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 00:00-12:00
יום שני 00:00-12:00
יום שלישי 00:00-12:00
יום רביעי 00:00-12:00
יום חמישי 00:00-12:00
יום שישי 00:00-12:00
שבת 00:00-12:00
נגישות לנכים: כן
טבלת המבקרים

בהשוואה לפאזת הפתיחה המביכה, הביקור הנוכחי במסעדת ניטן תאי בתל אביב מצביע על שינוי משמעותי. המסעדה החליפה שף, השליכה הצדה את הגינונים המביכים ומסתמן שהיא בדרך הנכונה