על המסעדה
המסעדה של שף אור גינסברג (זוכה תוכנית הריאליטי משחקי השף) המתמקדת בעיקר במנות דג המשלבות חומרי גלם ים תיכוניים והשפעות יפניות. התפריט כולל בעיקר מנות דגים נאים, רולים של סושי ומנות דגים מבושלים.
טבלת המבקרים
הרגע הכי מהמם בארוחה שלנו בסלאס כלל שלושה נתחי טונה נאים, כמעט מינימלסטים. כל אחד מהם מגיע מחלק אחר של הדג. אחד מהבטן, אחד מאזור האדרה, ואחד מהגב. המלצרית המקסימה הסבירה לנו על הנתחים, על ההבדלים בינהם והמליצה על סדר האכילה. ואז פשוט אכלנו את ההסבר, כלומר חתך רוחב של טונה. זה היה וואו. ולא רק כי הדג היה מטופל נפלא. מה שהיה כאן, זה בית ספר לטונה. לא כמטפורה, כשיעור לחיים.