על המסעדה
בר־מסעדה של השף תומר אגאי (סנטה קתרינה) במלון תיאודור מרשת מלונות בראון ברחוב הרצל בתל אביב. אגאי בנה תפריט המבוסס על חיבור בין תרבויות ליבשות, שבו משתלבים יחד המטבחים האיטלקי, הערבי והים תיכוני. כך תוכלו למצוא מנות כמו פיצה חריפה, שמזכירה בטעמה סנדוויץ' טוניסאי; שיפוד דג ים מקומי צלוי עם תאנה, בצל ירוק וסלט משווייה; או נתח קצבים ומסבחה ארטישוק ירושלמי ושורשים. האווירה קלילה יותר מזו שבמסעדת האם של אגאי ומאפשרת גם ישיבה על דרינק ומנה אחת קטנה, אבל זה לא הופך את המקום למוקפד פחות.