על המסעדה
הוקמה על ידי שף טום אביב, זוכה מאסטר שף, אשר יצר תפריט ים תיכוני הנע בין איטליה לישראל, או ליתר דיוק - קלאסיקות איטלקיות בביצוע ופרשנות מקומיים עם חומרי גלם מהשוק הסמוך. כמו שכונת כרם התימנים בה היא ממוקמת, מגיעים לכאן גם בשביל האווירה המשוחררת והשמחה.
טבלת המבקרים
"קוקו במבינו" היא מקום שמח, עם די־ג'יי שמעלה את הדציבלים מדי ערב, כוס פופקורן שמקבלים בכניסה ועיצוב צבעוני שאי־אפשר להישאר אדישים אליו. האוכל הוא סיפור משמח כשלעצמו: רוב המנות מתהדרות בשמות שמעלים חיוך. כשטועמים מהן, הכי מתחשק לעשות אייל שני ולהתחיל להתפייט על הטעמים ועל המרקמים שמתיישבים מעולה בפה.