
קילומטראז' של השף עידן בושרי. צילום: אסף קרלה
על המסעדה
מסעדת השף של עידן בושרי, הזוכה בתכנית הריאליטי "המסעדה הבאה של ישראל" במלון ברוט של רשת מלונות בראון. המסעדה שוכנת בלוקיישן בו פעלה בעבר מסעדת הרברט סמואל, והיא מסעדה ישראלית עכשווית עם אוכל המבוסס על חומרי גלם מקומיים ועונתיים. בין המנות משמש צלוי בטאבון עם קרם ברינזה לימונים קצוצים אורגנו ושמן ירוק; טונה אדומה עם אבקת פורצ'יני שחורה, ויניגרט פונזו קשיו קלוי וכוסברה; פילה מוסר ים עם טורטליני בצורת פטאייר, קרם גבינות וטחינה גולמית עם חציל קלוי קלוף.