קלארו. צילום: אנטולי מיכאלו
קלארו. צילום: אנטולי מיכאלו
הזמינו שולחן
על המסעדה

מסעדת הפארם טו טייבל ("מהחווה לצלחת") של שף רן שמואלי מציעה מטבח ים תיכוני משוחרר וטוב, עם פרשנות אישית. המסעדה שוכנת בבניין טמפלרי יפהפה ועצום במושבה שרונה ומשמר את ההיסטוריה שלו, ובמרכזה מטבח פתוח ובר ענקי סביבו.

טלפון: 03-6017777
כתובת: הארבעה 23, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 23:00-12:00
יום שני 23:00-12:00
יום שלישי 23:00-12:00
יום רביעי 23:00-12:00
יום חמישי 23:00-12:00
יום שישי 23:30-9:00
שבת 23:30-9:00
נגישות לנכים: כן
טבלת המבקרים

קלארו היא גם אחת המסעדות היפות והנעימות בישראל. השימוש המושכל באבן ובעץ, האור הטבעי בשעות היום והתאורה הנאה בערב, האקוסטיקה המצוינת; כל אלו ועוד הופכים אותה למסעדה שיותר מסתם נעים לשבת בה. היא משדרת עכשוויות קלילה עם מידת מהוגנות בלתי מופרזת. מאחורי קלארו עומדת גם תפיסת עולם ראויה. חומרי הגלם שם מקומיים, יש חווה חקלאית המייצרת ירקות במיוחד עבור המסעדה והתפריט כולל, במכוון, מספיק אופציות לא יקרות מידי, שתפקידן להפוך את המקום לנגיש לקהל רחב יחסית. גם תפריט היין המושקע, שיש בו לא מעט גיוון ותימחורו שפוי, מעניק נקודה משמעותית לזכות המקום.

אם אתם בקטע של בראנץ' משפחתי או חברים, קלארו היא בהחלט אופציה ראויה, גם בגלל הנגישות הגבוהה שלה, והאפשרות להמשיך את היום בטיול באזור שרונה.

מצאנו תפריט אסרטיבי ומסקרן יותר. אולי זו ידו של השף בפועל עומר אבישר, אולי הבוס המנוסה רן שמואלי, שלזכותו גם ייאמר שהוא ממשיך לדבוק בחומרי גלם מקומיים ועונתיים, נתן לרעיון המקורי שלו להבשיל. קלארו 2017 היא עדיין סופר מקצועית והפכה כבר למסעדה עם סגנון.