על המסעדה
מסעדת הפארם טו טייבל ("מהחווה לצלחת") של שף רן שמואלי מציעה מטבח ים תיכוני משוחרר וטוב, עם פרשנות אישית. המסעדה שוכנת בבניין טמפלרי יפהפה ועצום במושבה שרונה ומשמר את ההיסטוריה שלו, ובמרכזה מטבח פתוח ובר ענקי סביבו.
טבלת המבקרים
כבר מהמנה הראשונה שנחתה על השולחן היה ברור שרן שמואלי וטל פייגנבוים, השפים של קלארו, באו לתת עבודה. בתפריט קראו לזה "רביולו תירס" אבל זה אפילו לא מתחיל לתאר את האירוע. דמיינו מעטפת בצק עדינה שמחבקת מילוי אושר, ברוטב של נחמה, עם עיטור של חלומות פריכים מלמעלה. ועכשיו תחליפו את המרכיבים בתירס, פרמז'ן וביקון קצוץ. שילוב טעמים ומרקמים שמתחבר לביס לא פחות ממרהיב. ועם בייקון. שזה כידוע הדבר הכי מושלם שאפשר להוסיף לכל מנה. כולל בייקון!