בבניין הוורוד והאקלקטי של מלון נורדוי, שנבנה ב-1925 ושוחזר לאחרונה, שוכנת מסעדת קפה נורדוי האלגנטית של השף עינב אזגורי ושותפיו, שמחזיקים במסעדות נוספות בעיר. העיצוב היפהפה של ירון טל ואדווה הופשטיין והפרשנות של אזגורי לקלאסיקות מהמטבח הגרמני, האיטלקי, הספרדי ועוד, הופכים את המקום לבועה אירופית בלב תל אביב.
סטייק סינטה ברוטב ציר בקר ופורט עם גרטן תפוחי אדמה ועלי אנדיב אדום טריים היה קלאסי ונפלא. ספייריבס של טלה בקרמל זעפרן עם יוגורט מתובל בנענע היוו עזר מושלם כנגדו... קינחנו בעוגת גבינה רכה ומופלאה ממש, גלידת שמן זית עם פלפל שחור, כמה מוזר ככה נהדר, וערימת קטנה של סופגניות עם רוטב שוקולד וקצפת שהייתה פשוט שערורייתית. אגף הקינוחים כאן הוא כזה המצדיק ביקור רק בעבורו.
מהרגע הראשון שבו נכנסים לקפה נורדוי, במלון נורדוי, מבינים שמחשבה ואינטליגנציה עיצובית נכנסו לתמונה. בר חצי אליפטי עם כוסות זכוכית תלויות מעל, חלוקה נכונה של החלל הדו אזורי. תחושה שהכל היה איתנו מאז ומעולם. כבר בביס הראשון מסתערים קדימה. אילו מסעדה או בר אוכל בישראל יגישו לכם, עוד לפני שהתישבתם על הבר, צלוחית של זיתים, במיה כבושה, עגבניות מיובשות וקוביות נדיבות של סלמי? קפה נורדוי, עם אחת הארוחות הכי טעימות שאכלנו השנה בעיר, העלה את אזגורי לליגת העל של השפים בישראל.