על המסעדה
מאחורי רוזנברג עומדים הבעלים, מנור דנה ואבי רוזנברג (ספק הפטריות הטריות הראשון בישראל שעבד עם תפוח זהב, רושפלד ועוד מסעדות היסטוריות). שף בני דרקסלר (דוד ויוסף, יפו־תל אביב ועוד) יצר תפריט ערבי־ישראלי מודרני שמדבר בשפה השגורה כיום במסעדות: חצילים וגבינת טולום, פריקה ואבן יוגורט; טרטר דג על לאבנה ופיסטוק חלבי, כרובית צלויה וסלטים; שווארמה טלה ופילה מוסר עם תבשיל עדשים. לממהרים: חצי פיתה עם שקדי עגל, קציצות דג וכדומה. קומת הגלריה מיועדת לאירועים פרטיים.