שאראק. צילום איתן וכסמן
שאראק. צילום איתן וכסמן
על המסעדה

מסעדת מטבח ים עונתי בגלגולה החדש, תחת שרביטם של השפים הצעירים מאור זגורי ורוסלאן אוסוב שעבדו תחת השף ירון שליו בטוטו. התפריט מבוסס על כל מה שמגיע מהים באותו היום, עם מנות משתנות וגם כאלה קבועות כמו שיפוד לוקוס, סביצ'ה תמנון וספגטיני דג ים טרי.

טלפון: 03-6307070
כתובת: בן יהודה 120, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון סגור
יום שני 23:00-18:00
יום שלישי 23:00-18:00
יום רביעי 23:00-18:00
יום חמישי 23:00-18:00
יום שישי 23:00-18:00
שבת 23:00-18:00
טבלת המבקרים

שאראק, שפתח השף של סבידה, היא מסעדה מוצלחת של דגים, צ'יפס וסלט