שאראק. צילום איתן וכסמן
שאראק. צילום איתן וכסמן
על המסעדה

מסעדת מטבח ים עונתי בגלגולה החדש, תחת שרביטם של השפים הצעירים מאור זגורי ורוסלאן אוסוב שעבדו תחת השף ירון שליו בטוטו. התפריט מבוסס על כל מה שמגיע מהים באותו היום, עם מנות משתנות וגם כאלה קבועות כמו שיפוד לוקוס, סביצ'ה תמנון וספגטיני דג ים טרי.

טלפון: 03-6307070
כתובת: בן יהודה 120, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 18:00-00:00
יום שני 18:00-00:00
יום שלישי 18:00-00:00
יום רביעי 18:00-00:00
יום חמישי 18:00-00:00
יום שישי 18:00-00:00
שבת 12:00-00:00
טבלת המבקרים

ואז הגיע רביולי הסרטנים. נגיד מראש – זאת כנראה המנה הכי טובה שאכלנו כל הערב. גם נגיד – זה לא באמת היה קשור לרביולי. הרביולי עצמו, כלומר הבצק, היה בול בפוני. מילוי הסרטנים היה פחות מוצלח. זה לא שינה כלום כי כל הדבר הזה שחה בתוך ביסק סרטנים אדיר – כלומר מתקתק באופן שאתה לא מסוגל להפסיק לאכול הרבה אחרי שהרביולי נגמר, ועם בצל מבושל כל כך מתוק שהוא התקבל להיות ילד פסטיגל. יום אחד עוד ידובר על נס פת הלחם, שבו פיסת לחם אחת קטנה הספיקה כדי לנגב 8 אמות מביסק המקדש.