אומניה. צילום: אנטולי מיכאלו
אומניה. צילום: אנטולי מיכאלו
על המסעדה

מסעדת שף בשרית גלילית בבעלותו של איש הבשר פאדי דבאח, דור שלישי לאימפריית דבאח והבעלים של מסעדות וקצביות אנגוס. את המסעדה מוביל השף הגלילי המוערך יוסף זוזו חנא (מגדלנה), שתורם למקום את החווייה של מסעדת שף. הבשרים במסעדה מגיעים כולם מהעדר הפרטי של דבאח, שבו העגלים גדלים במרעה טבעי וניזונים ממזון טבעי. הנתחים כולם עוברים יישון יבש כנתחים שלמים על העצם במשך 45 ימים, ולאחר מכן מקוצבים בקפידה ומוגשים במסעדה במגוון שיטות צלייה. מלבד הבשר, המנות במסעדה מורכבות מחומרי גלם של יצרנים מקומיים ושל יקבים מהמגזר. בין המנות אפשר למצוא קטאייף לחי עגלה עם קישוא מטוגן ויוגורט שום ונענע, ושקדי עגל על גריל פחמים עם קרם תירס וגלייז טלה.

טלפון: 077-9386217
כתובת: דבאח mall (יציאה במחלף מכביש עכו־כרמיאל) , דיר אל אסד
שעות פתיחה:
יום ראשון 12:00-00:00
יום שני 12:00-00:00
יום שלישי 12:00-00:00
יום רביעי 12:00-00:00
יום חמישי 12:00-00:00
יום שישי 12:00-00:00
שבת 12:00-00:00