על המסעדה
כבר שלוש שנים שתמיר מיכאלי וענר בן רפאל פורמן עובדים עם הירקות והתוצרת של משק מלמד במסעדות שלהם (איגרא רמא ובעבר גם ההודית מונאר). שיתוף הפעולה ההדוק הזה והאהבה הגדולה של השניים לירקות טריים הוליד את איגרא במשק, מסעדה שממוקמת במשק הירקות האורגני עצמו. טריות הירקות תאפשר להשתמש בכל חלקי הצמח, גם אלו שנובלים בהובלה למסעדות והתפריט עונתי ומשתנה באופן תדיר. חוץ מהמון ירקות הוא כולל מנות כמו מעורב חלקי פנים עם עשבי תיבול טריים ומנות עוף נוספות על בסיס עוף אורגני מהמשק.