איגרא רמא. צילום: אנטולי מיכאלו
איגרא רמא. צילום: אנטולי מיכאלו
על המסעדה

המסעדה השנייה של ענר בן רפאל ותמיר מיכאלי (מונאר) מגישה מנות ויינות מתוצרת מקומית בלבד, שמגיעה היישר מהחקלאים, ללא ספקים ותיווך. התפריט העונתי מבוסס בעיקרו על הים והאדמה: דגים, פירות ים וירקות.

טלפון: 03-7787533
כתובת: ברנר 2, תל אביב
המסעדה סגורה
טבלת המבקרים

את המהות, האיכות והמצוינות של "איגרא רמא" אפשר לסכם במלה אחת: "גלם". בהתחשב במצב הכללי בענף, זו חדשנות מרגשת.

מסעדה חדשה ומרגשת שלא מוזילה את המושג "חומרי גלם", אלא באמת נותנת להם לדבר בעד עצמם ומגישה צלחות יפהפיות של אוכל מקומי מוקפד, מדויק, חד ומינימליסטי.

הסרטנים היו המנה הטעימה בארוחה. לא פחות ממושלמים. רכים, מרחפים. פרי ים בשיאו. גם השרימפס המקומי הוכיח את המוניטין הטוב שלו, והצריבה של הקליפה העצימה את טעמי הגלם ונתנה מסך נוסף. מי שעמד/ה על הפלנצ'ה – צל"ש.

יש מסעדות שאתה חוזר אליהן לא כדי לוודא הריגה, אלא כדי לוודא חיים. איגרא רמא היא אחת מהן. נפתחה רק לפני שנה וקצת וכבר ביססה את עצמה כאחת המסעדות המקוריות, הייחודיות, הרציניות והכיפיות שיש לנו כאן.