אמורה מיו
בסוף שנות ה-80 הגיעו בני הזוג סוזאנה ושלומי סלומון לתל אביב אחרי שלמדו באיטליה את סודות הבישול המקומי. את הסודות האלה הם שיתפו עם התל אביבים בפיצה פצה. אחרי כמה שנים נולדה גם אחות קטנה - מסעדת אמורה מיו. מאז ועד היום פועלות שתי המסעדות בשכנות ברחוב אבן גבירול ושתיהן כבר הפכו למוסדות ותיקים ואהובים. המסעדה שומרת על האווירה והאופי כבר 15 שנה וכוחה ביציבותה. הלקוחות הקבועים חוזרים שוב ושוב בשביל המנות האהובות המתומחרות בהגינות ועשויות מחומרי גלם טריים, חלקם מיובאים מאיטליה. תמצאו כאן את כל הקלאסיקות האיטלקיות: מנות פתיחה כמו פוקצ'ה, אנטיפסטי או סלט קפרזה, פיצות עם שלל תוספות, מבחר ענקי של פסטות מכל הסוגים ומנות בשריות כמו פילה בקר, פרוסות סינטה או אנטריקוט. מובן שיש גם קינוחים איטלקיים כמו מילפיי קרם פטיסייר ושקדים, אפוגטו, טירמיסו וסורבה קוקוס, תות ופסיפלורה. צמחונים וטבעונים ימצאו כאן מנות רבות לטעמם, וגם לנמנעים מגלוטן יש הרבה מה להזמין, לרבות פסטה וקינוחים.