מנת דג נא בבלה. צילום: בלה
מנת דג נא בבלה. צילום: בלה
על המסעדה

מסעדה שהיא שילוב של מסעדה איטלקית עם מסעדת בשר. פיצות, פסטות, דגים, המבורגרים וסטייקים שוכנים זה לצד זה בתפריט, אל מול נוף כפרי במיוחד.

טלפון: 04-9830730
כתובת: , מושב בית שערים
שעות פתיחה:
יום ראשון 00:00-12:00
יום שני 00:00-12:00
יום שלישי 00:00-12:00
יום רביעי 00:00-12:00
יום חמישי 00:00-12:00
יום שישי 15:30-12:00, 00:00-19:00
שבת 00:00-12:00
על המסעדה

אחת מנקודות האור הקולינריות בעמק יזרעאל. מסעדה איטלקית בבית שערים, השומרת על רמה גבוהה לאורך השנים. השף עידן לפישיץ עבד 8 שנים במסעדת טוטו המוערכת, והוא מביא איתו יד מיומנת והבנה גדולה בחומרי גלם. בתפריט: פיצות, פסטות, מגוון בשרים ודגים טריים. במומלצים: לאפה עם מעורב דגים ברוטב יוגורט-טחינה, פיצה יוונית עם חציל וארטישוק, ולינגוויני פנצ'טה טלה חריף. ויש גם תפריט יין שעושה כבוד ליקבי האזור.

טלפון: 04-9830730
כתובת: , בית שעריים
שעות פתיחה:
יום ראשון 23:00-12:00
יום שני
יום שלישי 23:00-12:00
יום רביעי 23:00-12:00
יום חמישי 23:00-12:00
יום שישי 23:00-12:00
שבת 23:00-12:00
ארוחות עסקיות בימים ראשון עד חמישי בין השעות 12:00 ל-16:00 שני סגור
נגישות לנכים: כן
טבלת המבקרים

סביח בלי פיתה וברוסקטת סרדינים התבררו כמנות מרהיבות, ויזואלית וקולינרית. צלחת הסביח היתה יציאה: בעיקר בשל רמת הביצוע ורעננות המרכיבים. קוביות חציל זהובות עם רכות עילאית, פלחי ביצה זרחניים, סחוג ביתי ירוק ועז, טחינה לבנה נפלאה, עגבניות בוהקות ונגיעת שמנת טרייה.