ברטון קרפרי

אבן גבירול 52, תל אביב
קרפ סלמון שמנת וביצה של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן
קרפ סלמון שמנת וביצה של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן
על המסעדה

דוכן קרפים אמיתי כמו בברטון שבצרפת, עם קרפים מקמח כוסמת (ולכן גם נטולי גלוטן) ומבחר ענק של מילויים מלוחים ומתוקים. אם בהמון מקומות קרפ הוא לגמרי קינוח, פה הוא גם המנה העיקרית.

טלפון: 03-635-8221
כתובת: אבן גבירול 52, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 00:00-12:00
יום שני 00:00-12:00
יום שלישי 00:00-12:00
יום רביעי 00:00-12:00
יום חמישי 00:00-12:00
יום שישי 00:00-12:00
שבת 17:00-12:00