מסעדה
דפי depi
דה פיג'וטו 23, תל אביב
על המסעדה
DEPI הוא בר קולינארי עם מנות המתמקדות בחומרי גלם טריים ועונתיים בעיקר מהים והירק. מנות שמלוות את הדרינקים והיין בצורה מיטבית כמו טונה צרובה עם סלסה שיפקה, סיגר ים במילוי לובסטר ושרימפס.
DEPI הוא בר קולינארי עם מנות המתמקדות בחומרי גלם טריים ועונתיים בעיקר מהים והירק. מנות שמלוות את הדרינקים והיין בצורה מיטבית כמו טונה צרובה עם סלסה שיפקה, סיגר ים במילוי לובסטר ושרימפס.
בחלל שאכלס בעבר סניף דואר ברחוב דה־פיג'וטו בדרום תל אביב, נפתח Depi, בר־מסעדה. על המטבח מנצח שף משה דביר, שבעבר ניהל את המטבח של החלוצים 3 בתל אביב ועבד במסעדות הירושלמיות מחניודה ומונא. במקום הוא בנה תפריט המשלב בין השראות מבית ילדותו לבישול אירופי. אפשר למצוא בו מנות כמו טרטר ירושלמי של דג נא בבצק פילו, סיגר ים במילוי בשר סרטנים ושרימפס, או טורטליני ריקוטה פלפל שחור עם אפונה, מרווה ובייקון. לכל אלה מתלווים תפריט קוקטיילים מושקע והמון יין.