על המסעדה
ביסטרו ים תיכוני בניצוחו של שף ויקטור גלוגר (לשעבר קלואליס המוערכת ברמת גן). בתפריט אין חלוקה קלאסית למנות ראשונות, ביניים ועיקריות וכל המנות הן לחלוקה. בחלל המסעדה יש גם לאונג' בר שבו ניתן לעשן.
טבלת המבקרים
תבשילים של פירות ים בציר דגים נפוצים בכל רחבי הים התיכון, וכאשר הם עשויים היטב מדובר באחד התענוגות הגדולים של המרחב הקולינרי הזה. בהולה מוגשת גרסה יוצאת מן הכלל עם מגוון פירות ים – שרימפס, סקאלופס, קלמרי ומולים – כולם באיכות טובה מאוד עם מעט עגבניות וירקות ירוקים, והכל טובל ברוטב שמבוסס על ציר דגים נהדר ומתובל במתינות עם דקירה קלה ונעימה של חריפות.