מסעדה
המטבח של רמה
על המסעדה
הרבה לפני שכולם ידעו לומר "פארם טו טייבל", מסעדת המטבח של רמה בנטף יישמה את עקרונות התפיסה הזאת הלכה למעשה - תפריט המבוסס על תוצרת מקומית בלבד. בגלגולה החדש המסעדה פתוחה רק בימי חמישי בערב, לארוחת טעימות אחידה, כשלצדה של רמה עומד במטבח שף טל ברדוגו.
טבלת המבקרים
משמח ומרגש שהמטבח של רמה, מוסד מוערך ואהוב במסעדנות הישראלית, נפתח מחדש. אי אפשר שלא להתפעל מהחתירה החד משמעית שם לאיכויות, כמו גם מחומרי הגלם, שלא מתפשרים בהם במאום. המגדלים והספקים מגיעים רובם ככולם מהרי ירושלים וזה גם הדגש הברור בתפריט היינות. כמו בעבר, האוכל איננו חותר ליצירתיות אבל עשוי היטב ורוב הזמן טעים מאד מאד. זהו סלואו פוד במובן העמוק והיפה, אבל גם בפרשנות הגורפת.