על המסעדה
צנועה אך שווה במיוחד התמקמה לה מנסורה באזור המוסכים המוזנח של רחוב סלמה. אלעד דגן ועפרי לורי שהגיעו ממסעדת שילה יצרו פה חלל נעים, עם מטבח פתוח ובר מוצלח. האוכל, כמו במסעדה שממנה באו, שם דגש מיוחד על דגים נאים. אבל יש גם מנות אחרות מצוינות, כמו ריזוטו דלעת, ספגטיני עם בשר סרטנים ברוטב חמאה וציר עוף, טרין לשון בקר ועוד.
טבלת המבקרים
הלכנו על קינוח של תפוחים וקלבדוס. אין לי מושג איך מתארים את המנה הזאת. היה שם משהו שנראה קצת כמו דונאט אבל היה עשוי מתפוחים מקורמלים, עוגיות סבלה, נגיעות רסק תפוחים וגלידת קלבדוס, שהוא ברנדי עשוי, לא תאמינו, מתפוחים. והאמת, זה היה מפתיע לטובה גם עבור אלו מאיתנו שלא מאוד חובבים תפוחים. זה לא היה מתוק מידי, זה היה עדין, הסבלה היה מצויין וגלידת הקלבדוס היא לגמרי משהו לכתוב עלי הביתה.