עלי מנגולד ממולאים בבשר עם טחינת אריסה של שפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים
עלי מנגולד ממולאים בבשר עם טחינת אריסה של שפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים
על המסעדה

מסעדה השוכנת במתחם מועדון הגולף שבקיסריה ומציגה מטבח מודרני ויצירתי של שלושת השפים מאיר אלאלוף, חביב משה ויומי לוי.

טלפון: 04-6265000
כתובת: מגרשי הגולף , קיסריה
שעות פתיחה:
יום ראשון 23:30-12:00
יום שני 23:30-12:00
יום שלישי 23:30-12:00
יום רביעי 23:30-12:00
יום חמישי 23:30-12:00
יום שישי 23:30-12:00
שבת 23:30-12:00