על המסעדה
במתחם המסחרי מדרום לצומת ביל"ו נפתחה מסעדה איטלקית־ישראלית בהובלת איתי עטיה, לשעבר סו־שף במסעדת ווסט סייד במלון רויאל ביץ' תל אביב. במרכז המסעדה יש מטבח פתוח וטאבון, שבו אופים ירקות אנטי פסטי, פוקאצ'ות ופיצות כמו פטריות וכמהין וסלק גבינה כחולה. בתפריט יש גם בוריק דג ים על טחינת עמבה עם סלט עגבניות וביצה רכה; לוקוס על פירה ותבשיל זיתים סוריים; ניוקי כמהין עם צ'יפס ארטישוק ירושלמי על קרם ערמונים; ולקינוח קראק פאי ומילפיי טירמיסו שמוגש עם שוט אספרסו. המסעדה מעוצבת בסגנון אורבני, בגוני אפור־לבן, ועל הקירות תלויות עבודות אמנות.