על המסעדה
חלל שנפתח בין הפרדסים של העיר רחובות ומתפקד בימי השבוע כמסעדה ובר, ובימי שישי כמתחם לאירועי בוטיק. על התפריט (הכשר) מופקד השף בני מדר, שלמד בבית הספר לקולינריה "קורדון בלו" שבצרפת. מדר בנה תפריט המבוסס על בשר של משק לגזיאל, דגים טריים וירקות עונתיים ממטעים סמוכים. כל אלה מרכיבים מנות פיוז'ן ים תיכוניות, כמו פילה לברק על קרם שעועית לימה, עגבניות שרי קלופות, שמן זית, שום, אנשובי, צלפים ופטרוזיליה; צלעות טלה על ראגו עדשים שחורות וקינואה, קרם ארטישוק ירושלמי, צ'יפס ארטישוק קריספי ודמי גלאס רימונים; או פילה עגלה מהגליל עם גראטן תפוחי אדמה, באק צ'וי, רוטב יין פורט וערמונים. כל אלה מלווים בתפריט יינות וקוקטיילים, שאפשר להנות ממנו גם על הבר הארוך שבמקום.