עוף בשינקין - הרוטיסרי של אהרוני

שינקין 55, תל אביב
עוף בשינקין של אהרוני. צילום: אסף קרלה
עוף בשינקין של אהרוני. צילום: אסף קרלה
על המסעדה

המקום החדש של השף ישראל אהרוני שממוקם בסמוך לקצביה שלו ושל בנו ברחוב שינקין בתל אביב. במקום נמכרים עופות צלויים בשיטת הרוטיסרי (נתח הבשר על פני אש כשהוא משופד על מוט) וגם מנות כנפיים וכריכים לאכילה בחוץ על אחד הספסלים או לארוחה בבית.

טלפון: 03-5455656
כתובת: שינקין 55, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 10:00-21:00
יום שני 10:00-21:00
יום שלישי 10:00-21:00
יום רביעי 10:00-21:00
יום חמישי 10:00-21:00
יום שישי 9:00-16:00
שבת
טבלת המבקרים

"כשאפשר לקצוץ את הכל, להוסיף רכיבים ולזרוק לתוך פחמימה – אהרוני שוב זוהר בשיאו. חסרים בעיר כריכי סלט עוף טעימים וצמד הכריכים של אהרוני בהחלט מספקים את החסר."