CENA - בר האוכל של תומר אגאי. צילום: אסף קרלה
CENA - בר האוכל של תומר אגאי. צילום: אסף קרלה
על המסעדה

בר־מסעדה של השף תומר אגאי (סנטה קתרינה) במלון תיאודור מרשת מלונות בראון ברחוב הרצל בתל אביב. אגאי בנה תפריט המבוסס על חיבור בין תרבויות ליבשות, שבו משתלבים יחד המטבחים האיטלקי, הערבי והים תיכוני. כך תוכלו למצוא מנות כמו פיצה חריפה, שמזכירה בטעמה סנדוויץ' טוניסאי; שיפוד דג ים מקומי צלוי עם תאנה, בצל ירוק וסלט משווייה; או נתח קצבים ומסבחה ארטישוק ירושלמי ושורשים. האווירה קלילה יותר מזו שבמסעדת האם של אגאי ומאפשרת גם ישיבה על דרינק ומנה אחת קטנה, אבל זה לא הופך את המקום למוקפד פחות.

טלפון: 03-7660504
כתובת: הרצל 10, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 18:00-23:15
יום שני 18:00-00:30
יום שלישי 18:00-00:30
יום רביעי 18:00-00:30
יום חמישי 18:00-00:30
יום שישי 18:00-00:30
שבת 18:00-00:30
בין השעות: 18:00-19:30 יש happy hour
טבלת המבקרים

החלק הכי טוב של הארוחה הגיעה בצורה של פיצטה. או במקרה הזה הקשה של הפיצטה. מבחינת הבצק, זאת מתחרה ראויה על תואר הפיצה הטובה בעיר. הבצק מצליח להיות בבת אחת גם רך וגם קריספי. הוא נעים אבל שומר על גוף. הוא מצע מושלם אבל עומד בפני עצמו.