על המסעדה
L28 היא לא עוד מסעדה, אלא חממה קולינרית שבה שפים צעירים ומוכשרים, המתחלפים מדי שישה חודשים, מקבלים במה לבשל ולהתנסות בה. על המיזם של עמותת "סטארט אפ ניישן" מנצחים המסעדנים המוערכים ארי ויורם ירזין.
טבלת המבקרים
הטורטליני של גבריאל ישראל הם מאסטרפיס. לפסטה יש צבע צהוב-חום, טעם משל עצמה שהוא עשיר בהתאם… אבל שיא העונג הוא בדו שיח בין המילוי לרוטב, בין מליחות קרמית עם שכבת טעם של אגוז מוסקט לבין מתיקות של רוטב התירס… זו מנה מקסימה, יצירתית ומלאת רגש
הקוואטלי הקטנים היו צ'ואים והזכירו פסטת פיצי נפלאה. התבשיל היה מוסמך בפקורינו והבשר טוב. הנענע הטרייה והמודגשת הפכה את המנה החורפית למעדן עם טעמים פתוחים שרק רוצים לחזור אליו.