על המסעדה
מסעדה בניצוחו של שחף שבתאי שמגדירה עצמה כדיאלוג בין המטבח האיטלקי המסורתי לבין המטבח האסייתי בו מתמחה שבתאי. המקום מציע חדר פרטי שמתאים לאירועים קטנים עד 20 איש.
טבלת המבקרים
המנה המוצלחת ביותר הייתה לחי העגל המלזי (110 ש״ח) – בשר מפורק עם כורכום ועגבניות מיובשות, שהוגש עם נאן נהדר וביחד הם נתנו ביס אדיר, שלא הייתה דרך שלא לסיים איתו את הארוחה. אלא אם כן אתם גרגרנים כמונו שמזמינים גם 4 מתוך חמשת הקינוחים שנקראים – שוקולד, פיסטוק, שקדים ותירס הידועים בכינוי הטוב, הרע ושני הבינוניים.