קלארו

הארבעה 23, תל אביב
הזמינו שולחן
קלארו. צילום: אנטולי מיכאלו
קלארו. צילום: אנטולי מיכאלו
על המסעדה

מסעדת הפארם טו טייבל ("מהחווה לצלחת") של שף רן שמואלי מציעה מטבח ים תיכוני משוחרר וטוב, עם פרשנות אישית. המסעדה שוכנת בבניין טמפלרי יפהפה ועצום במושבה שרונה ומשמר את ההיסטוריה שלו, ובמרכזה מטבח פתוח ובר ענקי סביבו.

טלפון: 03-6017777
כתובת: הארבעה 23, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 23:00-12:00
יום שני 23:00-12:00
יום שלישי 23:00-12:00
יום רביעי 23:00-12:00
יום חמישי 23:00-12:00
יום שישי 23:30-9:00
שבת 23:30-9:00
נגישות לנכים: כן
טבלת המבקרים

כבר מהמנה הראשונה שנחתה על השולחן היה ברור שרן שמואלי וטל פייגנבוים, השפים של קלארו, באו לתת עבודה. בתפריט קראו לזה "רביולו תירס" אבל זה אפילו לא מתחיל לתאר את האירוע. דמיינו מעטפת בצק עדינה שמחבקת מילוי אושר, ברוטב של נחמה, עם עיטור של חלומות פריכים מלמעלה. ועכשיו תחליפו את המרכיבים בתירס, פרמז'ן וביקון קצוץ. שילוב טעמים ומרקמים שמתחבר לביס לא פחות ממרהיב. ועם בייקון. שזה כידוע הדבר הכי מושלם שאפשר להוסיף לכל מנה. כולל בייקון!

אם אתם בקטע של בראנץ' משפחתי או חברים, קלארו היא בהחלט אופציה ראויה, גם בגלל הנגישות הגבוהה שלה, והאפשרות להמשיך את היום בטיול באזור שרונה.

מצאנו תפריט אסרטיבי ומסקרן יותר. אולי זו ידו של השף בפועל עומר אבישר, אולי הבוס המנוסה רן שמואלי, שלזכותו גם ייאמר שהוא ממשיך לדבוק בחומרי גלם מקומיים ועונתיים, נתן לרעיון המקורי שלו להבשיל. קלארו 2017 היא עדיין סופר מקצועית והפכה כבר למסעדה עם סגנון.