חמש שנים אחרי שהתמקמה בהוד השרון עם אחות קטנה בכפר סבא - וכשהיא נחשבת לאחת המסעדות האיטלקיות הטובות בארץ - מצטרפת לנונו אחות חדשה קרית אונו. התפריט כולל מנות אהובות מתפריט המסעדה הקיימת לצד מנות חדשות שיוגשו רק כאן, כמו פיצה פארמה עם גבינת פרובלונה, פרשוטו, קרעי מוצרלה וארוגולה או תבשיל טלה ביין אדום עם ירקות שורש וקרם חצילים קלויים. לצד המסעדה נפתח גם סניף של מימי, הפטיסרי של המסעדה שימכור את המאפים, העוגות והלחמים של סניף האם ויספק ארוחות בוקר ומאפים מהטאבון
ראו מסעדה
פיצרייה נפוליטנית שבה טאבון איטלקי, וכך גם מרבית חומרי הגלם: הקמחים, העגבניות והמוצרלה - הכל מאיטליה. בצד הפיצות מוצע במקום תפריט של מנות ראשונות, גם הן מבוססות על אפייה בטאבון, כמו כרובית באיולי צלפים ושקדים, או בטטה צלויה עם קרם בטטות וגבינות, קראסט קרמל ושמנת חמוצה
ראו מסעדה
פיצרייה של האופה יובל שניר (בר לחם) והשף דיוויד פרנקל (פרונטו) בצומת הרחובות לבונטין - מקווה ישראל. מדי יום יוצעו בוויטרינה 24 סוגי פיצות טריות בצורת מלבן, עם תוספות שונות - חלקן מוטמעות בתוך הבצק וחלקן מעליו. הפיצות נמכרות לפי משקל.
ראו מסעדה
במתחם תחנת דלק בין נהריה לראש הנקרה מסתתרת הפיצרייה הקטנה והחיננית הזאת. הפיצות שמוגשות כאן ענקיות בגודלן ועשויות מבצק דק בהתפחה ארוכה. פיצת הדגל של המקום היא פפרוני בייקון ויש גם פיצה פרימוורה, קרבונרה, סלטים טריים, מרקים ועוד.
ראו מסעדה
פיצרייה נפוליטנית ברחובות, עם מעט מקומות ישיבה ותפריט שכולל 12 פיצות שונות, חלקן קלאסיות וחלקן מקוריות ומיוחדות. תהליך ההכנה וחומרי הגלם מוקפדים ועומדים בכל כללי הכנת הפיצה הנפוליטנית, כך שהתוצאה היא פיצה איטלקית אמיתית שאין הרבה כמוה בארץ.
ראו מסעדה
פיצריה קטנה ומשפחתית בקיבוץ מסדה הסמוך לכינרת, שמתמחה בפיצות נפולטניות מסורתיות. התפריט הקטן כולל שש פיצות, קינוח אחד או שניים ולא הרבה יותר. ביקור חובה לכל חובב פיצה אמיתי.
ראו מסעדה
פיצריה שכונתית שהיא בעצם הרבה יותר מזה. חומרי הגלם טובים, התוספות לא שגרתיות (בייקון, חזה אווז, פירות ים ועוד המון) והפיצות מצליחות להיות גם מקוריות וגם מושחתות בלי להפוך למוגזמות מדי.
ראו מסעדה
כשפיליפ פתח את המקום שלו, כללי המשחק השתנו והתל אביבים הבינו שלכאן לא באים לחסל משולש בעמידה, אלא לשבת ולספוג את אמנות הפיצה. ממולדתו בצרפת הוא הביא רצינות, הקפדה ומתכון איטלקי מסורתי שהופכים בתנור לבנים לפיצות דקות, קריספיות ומענגות עם כ־30 תוספות שונות, כולל פירות ים. ומכיוון שבצרפת אי אפשר בלי יין, תנו הצצה בתפריט היינות התואמים.
ראו מסעדה
פיצרייה נפוליטנית אותנטית הממוקמת בלב לבה של תל אביב, בצומת הרחובות בוגרשוב־פינסקר. מתנור אבן הקבוע בקיר לבנים דקורטיבי יוצאות פיצות כמעט בכל קומבינציה שתרצו. למי שלא רוצה לאלתר ניתן לדלג למחלקת הספיישלים, הכוללת הברקות כמו קרם טרטופו עם מחית כמהין וגבינת סטרקינו. יש גם אופציה טבעונית.
ראו מסעדה
מסעדה איטלקית במיקום פסטורלי באזור פרדס חנה־כרכור. המטבח מתפאר בטאבון גדול, ורבות מהמנות - ולא רק פיצות - יוצאות ממנו. במקום גם בר עם תפריט שתייה מגוון במחירים הגיוניים. האווירה נעימה, ולא בכדי תושבי הסביבה מכנים את המסעדה כאיטלקיה השווה של האזור.
ראו מסעדה
בגבול שבין מסעדה לדוכן, המקום הזה מגיש פיצות בסמוך לשוק לוינסקי. תמצאו כאן פיצות בגודל אחיד שיכול להתאים בהחלט לזוג (קוטר 33 ס"מ). הבצק בעובי בינוני, עם שוליים מעט שמנמנים יחסית. הרטבים והתוספות על גבי הפיצות נערמים בחלקם לפני האפייה ובחלקם אחריה.
ראו מסעדה
יריב הדרו, האיש מאחורי הפיצה בבוגרשוב, עומד מאחורי ברוקלין פיצה, ותוך זמן קצר זכה לקהל מעריצים גדול שנשבע שמדובר בפיצה הטובה בתל אביב - פיצה בסגנון ניו-יורקי: קריספית, דקה, ענקית ומלווה בשייקים ובאווירת דיינר כללית.
ראו מסעדה
המחקר והסטאז' הארוך שערך השף חואן מסל בפיצרייה באיטליה – והעובדה שהבצק שלו תופח עם אחוזי מים גבוהים במשך 48 שעות – הניבו בצק פיצה מטורף, מעט עבה מהמקובל בעיר, עם מלא בועות אוויר שמעניקות לו מרקם וטעם נפלאים. הפיצה מקבלת תוספות משתנות, נאפית ישירות על אבן התנור ונשלפת ממנו באמצעות משוט עץ – ואז היא נחתכת מול עיני הלקוח לגודל הרצוי. סכנת התמכרות ממשית.
ראו מסעדה
מסעדה איטלקית נגישה וטובה בשכונת נגה שעל גבול יפו תל אביב. תפריט המסעדה מתבסס בעיקר על פיצות שנאפות בטאבון ופסטות תוצרת בית, אבל תמצאו בו גם סלטים טריים ונדיבים וקינוחים איטלקיים קלאסיים.
ראו מסעדה
המסעדה הכי משפחתית בהוד השרון. תמיד מלא פה, והמקומיים כנראה גם יודעים למה. התפריט של נונו נוצר בהשראת דרום איטליה, והבעלים מתהדרים בייצור עצמי של יינות, גלידות, לחם, פסטה ובצקים לפיצה. הפיצות עצמן יוצאות מתנור עצים הניצב במקום.
ראו מסעדה