מסעדות בכפר סבא

לילות ביירות. צילום: נמרוד כהן
לילות ביירות. צילום: נמרוד כהן

ליילות ביירות

בין המוסכים שבאזור התעשייה של כפר סבא פתחו הזוג שלומי בן שימול (פלימרקט, פרונטו, סושיאל קלאב ועוד) והעיתונאית מיכל טראוריג את לילות ביירות, חמארה קטנה שבשעות הצהריים תאכיל את עובדי האזור ובשעות הערב תהפוך למקום בילוי שמח. האוכל פה מבושל מעל גריל פחמים ואפשר למצוא בתפריט שיפודים כמו מולארד, אנטריקוט, נקניקיות מרגז, קבב עיראקי, חזה עוף ועופות רוטיסרי בצד נבחרת נאה של תוספות וסלטים. בשעות הערב המנות יוגשו בסגנון טאפאס, עם אלכוהול ומוזיקה שמחה. ראו מסעדה
מוזס. צילום: דן לב
מוזס. צילום: דן לב

מוזס - כפר סבא

ברל כצנלסון 10, כפר סבא
סניף כפר סבא של מוזס הוא דיינר אמריקאי דובר עברית שוטפת. הכוכב הבלתי מעורער של התפריט הוא האַרְטְבּוּרְגֶר שמכיל בשר בקר, עגל וכבש. לצדו מגישים גם המבורגר סטנדרטי, קסדיה ותפריט אלטרנטיבי שלם שנבנה על ידי מומחי בריאות ועיקרו מבחר מנות טבעוניות. ראו מסעדה
יומנגס. צילום: תומר בורמד
יומנגס. צילום: תומר בורמד

יומנגס - כפר סבא

עתיר ידע 1, כפר סבא
מה שהתחיל כמקום קטן ובו המבורגרים מוגזמים הפך לרשת מצליחה. יש כאן מנות סותמות עורקים כמו המבורגר בקר צרפתי עם כבד אווז, שמן פטריות כמהין, חרדל דיז'ון וריבת בצל, או המבורגר עיראקי שמוגש עם עמבה ולאבנה חצילים. ראו מסעדה
המקדש. צילום: אסף אמברם
המקדש. צילום: אסף אמברם

המקדש

עתיר ידע 1, כפר סבא
מסעדת בשרים כשרה בסגנון ניו אורלינס ובניצוחו של שף לירן בלו (טצה דורו, קורדיליה ואמיליה לשעבר). בתפריט ניתן למצוא מנות בשר הנעשות בטכניקות בישול מגוונות - שילוב בין שיטות קלאסיות ומתקדמות - כמו סו ויד (בישול בוואקום), עישון בשרים ובישול מולקולרי. במקום חדר פרטי לאירועים עד 16 סועדים. ראו מסעדה
בנדיקט כפר סבא. צילום: שרית גופן
בנדיקט כפר סבא. צילום: שרית גופן

בנדיקט כפר סבא

ויצמן 207, כפר סבא
רשת ארוחות הבוקר תספק לכם ארוחות בוקר קלאסיות, עדכניות, מכאן ומהעולם לאורך כל שעות היום, עם כל החשודים המיידיים: פנקייקס בשלל תוספות, מבחר של שקשוקות, פרנץ' טוסט, אגס בנדיקט ועוד. ראו מסעדה