תוספת מהירה ורעננה, שהולכת נהדר ליד דגים חריפים או תבשילי בשר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר רחב. מוסיפים אורז ומטגנים תוך כדי ערבוב 4 דקות או עד שהאורז מלבין והוא חם מאוד ואפילו מתחיל להזהיב.
2
מוסיפים עלי סלק, מלח ופלפל שחור ומטגנים 3-2 דקות. מוסיפים מיץ לימון ומים ומערבבים. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים 20 דקות.
3
מסירים מהכיריים ומערבבים את האורז קלות בעזרת מזלג. מכסים ומשהים ל-5 דקות לפחות לפני ההגשה.