החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מכניסים לקערה את הוויניגרט, המירין והמלח. מערבבים היטב ונותנים לתערובות לנוח כשעה בטמפרטורת החדר.
2
שוטפים את האורז ומסננים מהמים 4 פעמים. שוקלים את האורז השטוף ומוסיפים מים עד לקבלת משקל של 480 גר'. מכניסים את האורז לסיר ומבשלים על אש גבוהה במכסה סגור עד לרתיחה. לאחר הרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות. מכבים את האש ומשאירים את סיר האורז מכוסה ל-15 דקות נוספות.
3
יוצקים את תערובת הוויניגרט לאורז ומערבבים בזהירות, כדי שלא לשבור את גרגירי האורז. כאשר האורז מתקרר מעט הוא מוכן למילוי רולים של סושי.