כל כך אהבנו אותו עד שהאורז הצליח להתברג לתפריט עוד כמה פעמים בשנה ולבסוף ביצר את מעמדו כתוספת המועדפת בארוחות ראש השנה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מטגנים קוביות דלעת בסיר רחב עם שמן זית 20 דקות על להבה בינונית-נמוכה עד שהן מתרככות ומתחילות להתפרק. מוסיפים בצל ומאדים עד שהוא שקוף. מוסיפים אורז ומערבבים יחד 2 דקות.
2
מוסיפים גרגרי חומוס מבושלים ויוצקים 1/2 4 כוסות מים רותחים. מתבלים, מכסים ומבשלים 25 דקות על להבה נמוכה מאוד.
3
כדאי להכין כמה שיותר סמוך להגשה ולשמור על פלטה.